Er is geen plek op de wereld waar je zo’n divers aanbod aan winkels vindt als in de stad New York. Vrijwel iedereen die naar New York gaat kan hier geschikt kleding of andere producten inslaan. Wanneer je een koopjesjager bent die geen al te groot budget heeft om uit te geven, of voor degene waarbij de portemonnee te groot is om in de broekzak te stoppen, is er in New York veel te vinden.

Echter moet je wel weten waar je moet zijn in deze gigantische stad. Op deze pagina geven we je een aantal tips waar je terecht kunt als je gaat winkelen in New York.

Tips tijdens het winkelen in New York

Winkelen in New YorkWanneer je niet bekend bent met de beste plekken om te winkelen in New York vind je op deze pagina een aantal handige tips. Macy’s is het grootste warenhuis van heel New York. Dit warenhuis heeft maar liefst 11 verdiepingen en op elke verdieping zijn veel winkels te vinden. Hier zijn vrijwel alle grote merken beschikbaar. Bloomingdale’s is net als Macy’s een van de grootste warenhuizen in New York.

Vlak buiten Manhattan vind je de beste outlets van New York. Hier kun je goedkoper winkelen in New York. Je vindt hier 220 outlet winkels in Woodbury Common. Er zijn hier veel kortingen te vinden! Voor de big spenders is Fifth Avenue een geschikte straat om te bezoeken. Dit is namelijk de duurste winkelstraat van de hele wereld.

Ook de mensen die niet veel geld te besteden hebben is dit een leuke straat om te bezoeken. Wanneer je door deze straat loopt, voel je je plotseling een van de rijken. Het bekijken van de dure winkels en de mensen die hier lopen is een ervaring op zich. Het stuk van Fifth Avenue dat aangeraden wordt om te bekijken ligt tussen 49th Street en 60th Street.

In New Jersey vind je het winkelcentrum The Mills. Hier is een groot aanbod aan winkels en het is een overdekt winkelcentrum. Wanneer je een dagje goed wilt winkelen in New York is hier van alles te vinden. Er zijn namelijk gewone winkels en outletwinkels te vinden. Daarnaast is er in The Mills een bioscoop.

Advies om te winkelen in New York

Er zijn nog talloze plaatsen in New York om te winkelen. Zo vind je er een grote Victoria’s Secret winkel, een M&M store op Times Square, een grote Apple store en nog veel meer winkels om te shoppen of om te bewonderen.