• Tickets voor de US Open 2020 in New York

Tickets voor de US Open 2020 in New York

geplaatst in: Reisinformatie New York | 0

In 2020 kunnen de echte tennisliefhebbers weer een stedentrip boeken naar New York City. Van maandag 31 augustus tot zondag 13 september komen de beste tennisspelers en speelsters van de wereld naar de Verenigde Staten voor de US Open. Het is dan ook het grootste sportevenement van het land. Het is overigens ook de laatste Grand Slam van het seizoen en voor de deelnemers de laatste kans om een groot aantal punten te vergaren voor de wereldranglijst.

In 2019 werd de titel bij de mannen gewonnen door Rafael Nadal en ging de hoofdprijs bij de vrouwen naar Bianca Andreescu. Er werd in de laatste editie meer dan 57 miljoen dollar aan prijzengeld uitgekeerd aan de deelnemers op de US Open.

Tickets kopen voor de US Open 2020

Is het een droom om eens de US Open te bezoeken, dan kan jij in 2020 naar New York afreizen. De tickets voor de US Open worden al ruim van te voren verkocht. Jij kan eenvoudig online tickets voor het tennistoernooi aanschaffen. Er kan gekozen worden voor e-tickets, maar de tickets kunnen ook worden verstuurd per post. Echter moet er dan wel verzendkosten worden afgerekend en dat is natuurlijk zonde. Daarom kan jij ook met een e-mail als bewijs de tickets ophalen op een centrale locatie in het centrum van New York, waaronder nabij Times Square. Wees er wel tijdig bij, aangezien de tickets snel uitverkocht kunnen zijn.

Verschillende soorten tickets

De US Open is een van de meest bekende tennistoernooien ter wereld en liefhebbers van over de hele wereld komen er dan ook op af. Als jij tickets koopt is het slim om dat ver van te voren alvast te doen, zodat je zeker bent van een kaartje. Maar het is ook verstandig om even research te doen naar de tickets, er zijn namelijk verschillende soorten kaarten verkrijgbaar.

Het Amerikaanse tennistoernooi duurt twee weken. Kaarten voor de eerste rondes zijn het goedkoopste en de kaarten voor de finales zijn het duurste. En er zijn ook kaarten verkrijgbaar voor de wedstrijden overdag en de tenniswedstrijden in de avond. De dagkaarten zijn duurder dan de avondkaarten. Dit komt omdat er in de avonduren minder wedstrijden worden gespeeld. Echter kan je ook geluk hebben dat bepaalde topspelers pas laat op de dag in actie komen.

Arthur Ashe tickets

En dan hebben wij nog de kaarten voor de drie verschillende stadions waar wedstrijden worden afgewerkt gedurende de US Open. De Arthur Ashe kaarten zijn het meest populair, want met deze tickets ben jij zeker van zitplekken voor de wedstrijden op Centre Court. De hooggeplaatste deelnemers werken hun wedstrijden af in het Arthur Ashe stadion. Daarnaast kan jij met dit ticket ook duels bezoeken in de overige stadions en op de buitenbanen.

Louis Armstrong tickets

De subtoppers komen vaak in actie op het courtside, ook wel het Louis Armstrong Stadium genoemd. Opvallend genoeg zijn de meeste zitplaatsen beter op courtside, aangezien het ook een kleiner stadion is. Maar met het Louis Armstrong ticket is het niet mogelijk om het Centre Court te bezoeken. Wel mag jij ook het Grandstand stadion binnenlopen en de wedstrijden op de buitenbanen bekijken. Het is nog altijd een prijzig ticket, maar je kan wel enkele top tennisspelers in actie zien.

General Admission Pass

Het goedkoopste ticket is de zogeheten ‘General Admission Pass’. Dit ticket is uitsluitend voor de wedstrijden die overdag worden gespeeld. Je krijgt toegang tot het courtside (Louis Armstrong Stadium), maar je mag alleen plaatsnemen op de bovenste stoelen met het slechtste zicht. Natuurlijk kan je ook het Grandstand stadion bezoeken en alle duels op de achttien buitenbanen bewonderen. De meeste Nederlandse tennisspelers en speelsters die zich kwalificeren voor de US Open spelen op de buitenbanen of in het Grandstand stadion. Kiki Bertens is momenteel de hoogst gekwalificeerde speelsters uit Nederland, de kans is aanwezig dat haar wedstrijden in een van de twee grotere stadions worden gespeeld.

Openbaar vervoer

Wij raden alle bezoekers aan om metrolijn 7 te nemen, deze metro vertrekt vanaf de haltes in het centrum van New York. De US Open is eenvoudig te bereiken vanaf de halte Mets Stadium’. Voor een paar dollar kan jij al gebruik maken van de metro in de Amerikaanse wereldstad. Het is ook mogelijk om een taxi te nemen, maar dan ben jij al snel enkele tientallen dollars kwijt.

Eten en drinken

Als de Amerikanen iets goed kunnen regelen dan is het wel eten en drinken tijdens sportevenementen. Over het hele terrein is eten en drinken beschikbaar, bijvoorbeeld een pizza, hamburger of een ijsje. En qua drankjes is ook alles in orde, je kan zelfs een cocktail bestellen. Je moet wel rekening houden met hele hoge prijzen. Wil je goedkoper uit zijn, dan kan je voor of na de tenniswedstrijden in de stad een hapje eten.

Roken verboden

Let op, er gelden bij de US Open hele strikte regels. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Grote tassen, laptops en zelfs videorecorders worden niet toegelaten. Daarnaast is roken verboden op het volledige terrein. En ook eten en drinken mag niet het terrein op. Mocht je wel iets meenemen wat is verboden, dan kom je het terrein niet op.