Nickelodeon Universe pretpark in New York

geplaatst in: Reisinformatie New York | 0

New York is geliefd onder de toeristen, mede vanwege het grote aantal bezienswaardigheden en sportteams. Mocht je met kinderen afreizen naar de Amerikaanse stad, dan raden wij je aan om een bezoekje te brengen aan het Nickelodeon Universe pretpark. Het Nickelodeon Universe pretpark is te vinden in het nabijgelegen New Jersey, namelijk in de American Dream Mall. In het grote winkelcentrum kan jij veel plezier gaan beleven in het pretpark. De bekendste animatiefiguren van de televisiezender komen voorbij en natuurlijk staan er tal van leuke attracties klaar voor de bezoekers. Het gaat trouwens om een overdekt pretpark, waardoor het ook een geschikt uitje is op een regenachtige dagen.

Overdekt pretpark in de American Dream Mall

De American Dream Mall is een groot en bekend winkelcentrum in New Jersey. Het indoor pretpark is geschikt voor zowel jong als oud. Het is zelfs één van de grootste overdekte pretparken in de wereld. Het Nickelodeon Universe pretpark beschikt over kalme attracties, maar ook knotsgekke achtbanen. Jongeren en volwassenen kunnen dus ook voldoende beleven in het overdekte Amerikaanse pretpark. Het kan zijn dat er lange rijen ontstaan voor bepaalde attracties, in dat geval is handig om een QuickPass te kopen. Je krijgt dan voorrang bij tien attracties naar eigen voorkeur.

Het is verstandig om al vroeg op de dag naar het Nickelodeon Universe pretpark af te reizen. In de ochtenduren is het nog relatief vroeg in het pretpark, waardoor je vrijwel nergens voor in de rij hoeft te staan. Daarnaast biedt het de kans om langer te genieten van alle attracties. Je kan ook een ticket kopen voor het nabijgelegen DreamWorks Water Park en na een bezoek aan het pretpark nog enkele uurtjes gaan zwemmen.

Openingstijden van het Nickelodeon Universe pretpark

Het Nickelodeon Universe pretpark is van maandag tot en met donderdag geopend van 13:00 uur tot 19:00 uur. Wij raden je aan om op vrijdag of zaterdag een bezoekje te brengen, aangezien het pretpark dan geopend is van 11:00 uur tot 22:00 uur. Nickelodeon Universe is op de zondag open van 11:00 uur tot 20:00 uur.

Ticketprijs Nickelodeon Universe

De ticketprijs van Nickelodeon Universe ligt vrij hoog. Een ticket kost namelijk 63,65 euro en de kaartjes kan jij nu alvast online aanschaffen. Er geldt geen korting voor kinderen of 65 plussers. Echter hoeft er geen kaartje te worden gekocht voor kinderen tot en met 2 jaar oud. Het is in het pretpark mogelijk om eventueel nog een QuickPass te kopen en zo voorrang te krijgen bij diverse attracties.